• تعداد افراد آنلاین: 13 نفر
  • تعداد بازدید امروز: 18 نفر
  • تعداد بازدید کل: 37746 نفر

آدرس: تهران، خیابان 16 آذر، نبش خیابان نصرت، ساختمان پژوهشگاه دانشگاه تهران، طبقات همکف و اول
تلفن: 66488594-021
شما اینجا هستید:  Skip Navigation Linksصفحه اصلی > معرفی آزمایشگاه چهارشنبه، 6 اردیبهشت، 1396

معرفی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران

با توجه به نیاز روز افزون دانشگاه ها و مراكز پژوهشی در جهت افزایش بهره وری و ارتقای توان پژوهشی اساتید و محققین در سطح ملی، آزمایشگاه مركزی دانشگاه تهران از مهرماه 1391 افتتاح و راه اندازی گردید. از اهداف مهم ایجاد چنین واحدی می توان به ارائه خدمات پژوهشی و آزمایشگاهی به اعضای محترم هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تكمیلی دانشگاه تهران و سایر دانشگاه ها، مراكز پژوهشی و اجرایی كشور و متمركز نمودن و ساماندهی تجهیزات گران قیمت و خرید امكانات پیشرفته مورد نیاز رشته های مختلف اشاره نمود. همچنین استانداردسازی آزمون ها، تجهیزات موجود و كالیبراسیون دستگاه ها با به كارگیری اساتید و كارشناسان توانمند در آزمایشگاه ها جهت اطمینان از حصول نتایج صحیح و دقیق در كمترین زمان ممكن، از اهداف دیگر ایجاد این آزمایشگاه می باشد.

این واحد تحت نظر معاونت پژوهشی دانشگاه تهران قرار داد و برای ارائه خدمات آزمایشگاهی طبق آئین نامه های تصویب شده در شورای پژوهشی دانشگاه عمل می نماید. تعرفه های خدمات ارائه شده نیز در این شورا به تصویب رسیده است و به پیوست در اختیار کاربران آزمایشگاه قرار خواهد گرفت.

هم اكنون آزمایشگاه مركزی دانشگاه تهران با دارا بودن دستگاه های پیشرفته و دقیق، نظیر انواع دستگاه های آنالیز طیف سنجی، آنالیز عنصری، آنالیز حرارتی و كروماتوگرافی، آماده ارائه خدمات پژوهشی می باشد. این خدمات شامل اندازه‎گیری، تجزیه و تحلیل نتایج داده های تجربی به دست آمده، مشاوره در ارتباط با آنالیز نمونه ها و انجام آنالیز طرح های تحقیقاتی و تأمین برخی امكانات و تجهیزات مكمل برای پژوهشگران و محققین دانشگاه ها و صنایع سراسر كشور می باشد.

در حال حاضر آزمایشگاه مركزی دانشگاه تهران با حدود 10 آزمایشگاه مركزی پردیس ها/ دانشكده ها/ مؤسسات و مراكز پژوهشی دانشگاه تفاهم نامه همكاری منعقد نموده است و بدین ترتیب تاكنون واجد 10 آزمایشگاه وابسته می باشد.